Suoraan sisältöön
Suomen ulkoministeriö

Team Finland Tunisiassa - Suomen suurlähetystö, Tunis : Team Finland

SUOMEN SUURLÄHETYSTÖ, Tunis

Ambassade de Finlande
Rue du Lac Neuchâtel, 1053 Les Berges du Lac, Tunis
Puh. +216 71 86 17 77
S-posti: sanomat.tun@formin.fi
English | Français | Suomi | Svenska | facebook
Kirjasinkoko_normaaliKirjasinkoko_suurempi
 

Team Finland Tunisiassa

Team Finland -verkosto edistää Suomen taloudellisia ulkosuhteita, maakuva- ja promootiotyötä, yritysten kansainvälistymistä sekä Suomeen suuntautuvia ulkomaisia investointeja. Sen tavoitteena on tehostaa näiden sektoreiden suomalaistoimijoiden välistä yhteistyötä.

Team Finland -verkoston ytimen muodostavat työ- ja elinkeinoministeriö, ulkoministeriö, opetus- ja kulttuuriministeriö sekä näiden tulosohjauksessa olevat julkisrahoitteiset organisaatiot ja ulkomaiset verkostot. Team Finland -verkostolla on yhteinen, valtioneuvoston toteuttama ohjaus. Sen ulkomaisesta toiminnasta vastaavat yli 70 paikallista tiimiä eri puolilla maailmaa.

Maailmantalouden murros on johtanut tilanteeseen, jossa suomalaisten hyvinvointi riippuu entistä voimakkaammin asioista Suomen rajojen ulkopuolella. Meidän on pystyttävä vaikuttamaan ulkomaiseen toimintaympäristöön ja tukemaan sitä, että ulkomailla tehdään meidän kannaltamme edullisia valintoja. Tähän pystymme parhaiten yhteistyöllä.

Team Finland -yhteyshenkilöt Tunisiassa

Puheenjohtaja:
Suurlähettiläs Leena Gardemeister
Suomen suurlähetystö, Tunis

Koordinaattori:
Lähetystösihteeri Saana Kyröläinen
Suomen suurlähetystö, Tunis
Puh. +216 71 861 777
saana.kyrolainen(a)formin.fi

Finpro kontaktihenkilöt
Finpro (Madrid) Pablo Sanz

pablo.sanz(a)finpro.fi

Team Finland -toimijat Tunisiassa

Team Finland -verkoston tavoitteet Tunisiassa

Team Finland Tunis edistää demokraattista transitiovaihetta ja laaja-alaisia yhteiskunnallisia reformeja läpikäyvässä Tunisiassa potentiaalia lujittaa siteitä yhteistyön ja kaupan eri sektoreilla.

Suomen koulutusjärjestelmä on tällä hetkellä potentiaalisin ajankohtainen yhteistyöala Tunisiassa. Yhteistyötä ja kaupallis-taloudellisia mahdollisuuksia seurataan myös Tunisissa pääkonttoriaan pitävän Afrikan kehityspankin kanssa.

Tunisista käsin hoidettavassa Libyassa Suomen osaaminen kiinnostaa ja kaupallis-taloudellisia mahdollisuuksia on erityisesti kaupunkien kestävän kehityksen ja rakentamisen, televiestinnän ja terveydenhuollon kehittämisen aloilla. Team Finland Tunis levittää Suomi-tietoutta edustuston nettisivujen ja Facebook-sivujensa kautta sekä erilaisten esitteiden ja julkaisujen avulla.

Suomen maine edistyksellisenä, luotettavana ja ympäristötietoisena pohjoismaisena yhteistyökumppanina, tiedostetaan sekä Tunisiassa että Libyassa. Suomi nähdäänkin Tunisiassa tuoreena ja potentiaalisena yhteistyö- ja kaupallis-taloudellisena kumppanina perinteisiin partnereihin verrattuna. Suomalainen osaaminen, erityisesti teknologia on hyvin tunnettua. Suomella on Pohjoismaista ainoana Tunisissa toimiva suurlähetystö.

Lisätietoa

Tulosta

Tämä dokumentti

Päivitetty 13.3.2018


© Suomen suurlähetystö, Tunis | Tietoa palvelusta  | Yhteystiedot